Check availability

Brons Recreatiewoning op royale kavel

De Thijmse Berg ligt dicht bij ‘alles’. Hier is de Utrechtse Heuvelrug, het meest bosrijke natuurgebied van Nederland, hier zijn eeuwenoude kastelen en landhuizen en hier zijn tal van mogelijkheden voor buitensport, dagjes uit, winkelen en eten buiten de deur. Ieder komt aan zijn trekken.Tegen de bosrand aan staat uw chalet, op een royale, eigen kavel.

U wordt wakker met de hoge trillers van vele vogels. Half slaperig stapt u in uw ochtendjas de veranda op. Misschien hier het warme croissantje oppeuzelen? Privacy gegarandeerd. In de winter genieten van het sprookjesuitzicht van boomtakken beladen met sneeuw.En het chalet? Daar heeft u geen omkijken naar. Onderhoudsvrij. Oerdegelijk. Voor u gaat het alleen om ontspannen en genieten. Van de faciliteiten in het park en van de talloze mogelijkheden buiten het park.

Recreatiebouwer Brons staat garant voor de kwaliteit van het chalet. Eigentijds en ambachtelijk. Moderne vormgeving en onderhoudsvrije materialen. Zomer en winter comfortabel dankzij de hoogwaardige isolatie. Het chalet is zelfs geschikt om zonnepanelen op te plaatsen, zodat u uw energierekening laag kunt houden.De indeling en alle overige details bepaalt u, rechtstreeks met de fabrikant: de plaats van de keuken, een grotere of kleinere slaapkamer, twee of drie slaapkamers, de kleur van de keukenkastjes.Uw investering in het chalet verliest zijn waarde niet. Zelfs na jaren behoort uw chalet nog steeds tot een van de meest moderne en comfortabele vakantiewoningen.

Wilt u overgaan tot verhuur dan kunt u de zorg hiervoor met een gerust hart overlaten aan De Thijmse Berg. Het hele jaar rond is er volop belangstelling voor huur. In de zomer verblijven recreanten graag in het hart van Nederland, bij bossen, water en ruimte. De rest van het jaar zijn er de vele expats van nabijgelegen universiteit en internationale bedrijven.Kavel 520 m²: € 56.000,- k.k. Nieuwbouwprijs chalet vanaf € 80.000,- incl. BTW

Bijzonderheden:

 • 90% in recreatiehypotheek v.d. Rabobank kan worden gefinancierd.
 • Permanente bewoning, dus inschrijven in het GBA op adres v.h. park is uitgesloten.
 • Direct parkeren op de kavel. Parkeerplaats wordt meegenomen in de projectaanleg.
 • Schuur/berging:

Optioneel mogelijk:

 • Nieuw af-fabriek. Maximale afmeting 3 X 3 m.
 • Volle eigendom, zowel woning (roerend object, in de btw-sfeer) alsmede de grond (appartementsrecht).
 • Vloerverwarming optioneel mogelijk.
 • Isolatie: Dubbel glas, RC-waarde 3.5 eventueel is deze woning ook uit te voeren in extra geïsoleerde bouw met wanddikte van 20 cm.
 • Soort dak: Stalen dakpanplaten, volledig geïsoleerd met Dupanel, zinken goten met EPDM dakafwerking.
 • Nieuwbouw, volledig gestoffeerd, af-fabriek, gevelbekleding Eternit, isolatie 7 cm Rockwool met spouw RC-waarde 3,5.
 • Deze woningen zijn tegen een uitstekend rendement te verhuren!

Informeer naar de mogelijkheden.

« Return to list Request information »