Holiday park The Netherlands with pool

Search and Book

Vakantiepark in Nederland voor gezinnen

Naast een heerlijk buitenzwembad biedt de Thijmse Berg nog veel meer faciliteiten aan. Wat dacht u van ons restaurant 't Paviljoen, waar u geniet van een borrel of een lekker hapje op ons zonnige terras. Bij onze receptie helpen we u graag met uw vragen, kunt u broodjes bestellen en geven we tips over de omgeving. 

Ook voor de kleine vakantiegangers is er genoeg te doen met natuurlijk het zwembad, maar ook het indoor speelparadijs, skelterverhuur en een animatieteam! Boordevol activiteiten en gezelligheid is er geen moment te vervelen voor onze bezoekers.

Bekijk onze faciliteiten

Luxe overnachten op de Thijmse Berg

Kom genieten van een heerlijke accommodatie die past bij een vakantiepark Nederland met zwembad. Waan uzelf in een vakantie vol van luxe en gezelligheid. Elke villa is weer net een beetje anders zodat iedereen een uniek huisje heeft. Geniet optimaal van de mogelijkheden op een vakantiepark Nederland met zwembad.

Kies bijvoorbeeld voor een luxe vakantiehuis met een sauna in de tuin. Hier kunt u heerlijk tot rust komen tijdens jouw vakantie. Er zijn uiteenlopende huisjes beschikbaar, zoals de unieke cubist. Elk huisje is weer compleet anders en heeft een leuke en gezellige inrichting. Dit huisje raden we aan, omdat er prachtige raampartijen in zitten. Het gevoel van rust en ruimte is hier duidelijk zichtbaar. 

Een ander leuk vakantiehuis is de boslodge. In dit huisje heb je echt het vakantiegevoel. Je kunt 's avonds heerlijk wegdromen in het mooie tuinhuisje. Geniet van uw heerlijke zomervakantie 2022.

Boek nu jouw vakantiepark Nederland met zwembad!

Vakantiepark Nederland met zwembad

Vakantiepark Nederland met zwembad

Door de vele faciliteiten op ons park kunt u genieten van een luxe en ontspannen vakantie waarbij u en de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Vanaf de meivakantie kunt u een lekkere duik nemen in de (verwarmde!) zwembaden. Speciaal voor de kleintjes is er een peuterbad.

Naast het zwembad ligt de gezellige bar en het restaurant waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Verder kunt u nog een balletje slaan op de tennisbaan en vermaken de kinderen zich prima in de speeltuin, de voetbalkooi en tijdens de schoolvakanties met het "All-in" animatieteam. Op ons park is tevens gratis WiFi beschikbaar.

Vakantie boeken op vakantiepark Rhenen met zwembad

Tijdens uw zomervakantie 2022 lekker spetteren en zwemmen wanneer u maar wilt? Kom naar ons vakantiepark in Rhenen met zwembad en beleef uw gehele vakantie eindeloos veel waterpret samen met de kinderen! 

Boeken