Holiday Park Utrecht with pool

Search and Book

Luxe bungalowpark met zwembad

Geniet op bungalowpark met zwembad

Veel vakantiegangers vinden dat er tijdens een vakantie één ding niet mag ontbreken, vooral niet als er kinderen meegaan. Dat is een zwembad! Om ervoor te zorgen dat jong en oud een leuke tijd heeft en elke dag kan genieten kunt u een heerlijke, ontspannende duik nemen in het zwembad.

Ons vakantiepark bij Veenendaal beschikt over een groot zwembad en peuterbadje. Beide zwembaden zijn verwarmd met een verwarmingsinstallatie en zonnecollectoren.

Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Op ons bungalowpark op de Utrechtse Heuvelrug vindt u allerlei Cottages en Chalets waar u een gezellige vakantie in kunt doorbrengen. Gezinnen en groepen van maximaal zes personen vieren optimaal vakantie in de luxe vakantiehuisjes. Onze comfortabele huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat u een heerlijke, zorgeloze vakantie kunt beleven! Het aanbod bestaat uit onze;

  • Chalet type Brons
  • Outdoor Cottage
  • Family Cottage

Een chalet huren in Nederland was nog nooit zo'n fijne ervaring met onze luxe chalets!

Bungalowpark Utrecht met zwembad en veel faciliteiten

Aan faciliteiten geen gebrek bij De Thijmse Berg. Naast het heerlijk verwarmde zwembad biedt ons bungalowpark nog veel meer leuke faciliteiten aan. Geniet van een hapje en een drankje bij ons restaurant 't Paviljoen, waar het op en top genieten is op het zonnige terras. Verder kunt u bij de receptie allerlei vragen stellen over de camping, tips over de omgeving of zelfs broodjes bestellen! Ook aan de kleine vakantiegangers wordt gedacht met natuurlijk het zwembad. Daarnaast is er ook nog een animatieprogramma, indoor speelparadijs en fiets -en skelterverhuur. Geen moment te vervelen en gegarandeerd genieten voor jong én oud!

Komt u ook een verkoelende duik nemen in ons zwembad op de Utrechtse Heuvelrug? Waterpret en plezier gegarandeerd! 

Boek snel een vakantie op Vakantiepark Utrecht

Voor een heerlijke vakantie of weekendje weg bent u van harte welkom bij Vakantiepark De Thijmse Berg. Ook als u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte bent u van harte welkom. Lang verhuur van een recreatiewoning is bij ons geen probleem. Of u nu tijdelijk uit huis moet of wanneer uw nieuwe woning nog niet gereed is. Welke reden dan ook, wij helpen u graag bij het verschaffen van tijdelijke woonruimte.

Waterspeeltuin De Thijmse Berg

Boek uw vakantie